Velkommen til Vintersol

Velkommen til Vintersol

Vintersol er en rehabiliteringsklinikk spesialisert på nevrologiske og reumatiske sykdommer.

Vintersol ligger i sør av Tenerife, et steinkast fra en strand som er tilgjengelig for funksjonshemmede og nær sentrum av byen Los Cristianos.

Vår store erfaring og helhetlige tilnærming til rehabilitering, samt klimaet på Kanariøyene, gir de perfekte forhold for å forbedre livskvaliteten.

På de følgende sidene inviterer vi deg til å finne ut mer om klinikken, vårt team og hvordan vi kan jobbe med deg for å hjelpe deg med å forbedre ditt velvære her på Vintersol.

Klinikken

På Vintersol trives vi med mer enn 55 års erfaring i rehabilitering. Klinikken ble åpnet i 1965 av et svensk fundament her på Tenerife. Det ble antatt at varmt vær ville være en gunstig test for behandling av nevrologiske sykdommer. Siden tidlig på 90-tallet er vi også spesialisert på rehabilitering av pasienter med reumatologi.

I tillegg til våre kliniske rehabiliteringsprogrammer tilbyr vi en poliklinikk som tilbyr pasienter med mindre kroniske forhold muligheten til å dra nytte av våre tjenester og rehabiliteringsbehandlinger mens de bor i sitt eget rom. Vår Polyclinic er rettet mot personer som bor lokalt eller er på ferie i Tenerife. Vi behandler også sportsskader og andre midlertidige lidelser som krever fysioterapi eller ergoterapi.

Selv om Vintersol i sine tidlige dager var rettet mot svenske pasienter, mottar vi for tiden pasienter fra hele Europa. De fleste av våre medisinske ansatte er tospråklige, mange av dem er tre språklige, derfor kan vi tilby våre tjenester og behandlinger på flere språk.

Vintersol-fasilitetene strekker seg over et areal på 12.000 m2. Det ligger like foran "Playa Las Vistas", en strand uten barrierer i Los Cristianos. Alle fasiliteter, rom og fellesarealer er tilgjengelige for funksjonshemmede og er tilpasset bruk av rullestoler, scootere og andre mobilitetshjelpemidler. Klinikken har to oppvarmede svømmebassenger, begge utstyrt med heiser.

Vårt lag

Vårt lag På Vintersol jobber vi alle i nært samarbeid for å sikre at du får en effektiv og hyggelig rehabilitering. Her er en del av teamet vårt:

Pablo González

Director

Prof. Dr. Enrique Enríquez

Doctor Jefe

Dr. Fernando Barajas

Neurólogo

Katri Kelhälä

Terapeuta Jefe

Sandra Andreasson

SUPERVISIÓN POLICLÍNICA, ATENCIÓN Y ENFERMERÍA

Isaak González

PLANIFICACIÓN DE REHABILITACIÓN

Sofia Lindskog

PLANIFICACIÓN DE RESERVAS

Anita Holter

FACTURACIÓN

Emil Öberg

Jefe de Cocina

Conny Larsson

PLANIFICACIÓN DE ENTRETENIMIENTO

Historikk

Installationer

Boende

Multimedia galleri

+34 922 777 900
+34 922 797 250
Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Calle Nórdica 1
38650 Los Cristianos
Tenerife, España

Vår Partner