Vintersol

Kuntoutusta lämmöllä

Vintersol on neurologisiin ja reumaattisiin sairauksiin erikoistunut kuntoutuskeskus.

Monivuotinen kokemuksemme, kokonaisvaltainen kuntoutus sekä Kanariansaarten ilmasto tarjoavat erinomaiset edellytykset elämänlaadun parantamiseen.

 

Viimeisimmät uutiset

Nyheter / September

Nyheter / September

Information till våra patienter och kunder

Först och främst hoppas vi att alla våra kunder och personal är vid god hälsa.

Som Ni nog vet, har vi tvingats stänga Vintersol tills vidare, på grund av den globala pandemin av COVID19.

Tyvärr har vi fortfarande inte ett öppningsdatum. Även om det nuvarande antalet infektioner är relativt lågt på Teneriffa, så är det spanska fastlandet och de flesta europeiska länder drabbade av en ny våg av infektioner och vi har inga tydliga indikationer på när de flesta av våra patienter kommer att kunna resa till Vintersol för deras rehabilitering.

På grund av den nuvarande osäkerheten ger vi inte ut prisförslag eller tar bokningar för nya vistelser eller behandlingar. För patienter som kommer med organiserad rehabilitering utomlands - klimatvård (Sverige och Norge) - ber vi dom ta direktkontakt med sina regioner för information och ansökningar.

Vi ser fram emot att kunna återuppta den vanliga verksamheten och välkomna Er snart. Fram tills dess ber vi alla våra patienter att vänta på ny information. Vi kommer att uppdatera vår webbsida när vi har nyheter i detta avseende. För brådskande förfrågningar kan man kontakta oss via våran Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (begränsad tillgänglighet).

 

 

Vintersol / Humlegarden SL

 

Lue lisää

Coronavirus

Coronavirus

Huomenna, 18. maaliskuuta, Vintersol on suljettu, p.g.a. Coronavirus-pandemiasta.

Puhelinta ei miehitetä. Jos yhteys on tarpeen, käytä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Päivitämme verkkosivut / sosiaalisen median tiedot heti, kun tiedämme enemmän avaamispäivästä.

Lue lisää

+34 922 777 900
+34 922 797 250
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Calle Nórdica 1
38650 Los Cristianos
Tenerife, España

Unser Partner