Vintersol

Rehabilitering med varme

Vintersol er et rehabiliteringsssenter som har spesialisert seg på nevrologiske og revmatiske sykdommer.

Vår lange erfaring innen rehabilitering med generelle konsepter kombinert med det kanariske klimaet gir perfekte forutsettninger for å forbedre pasientenes livskvalitet.

 

Siste Nytt

Nyheter / September

Nyheter / September

Information till våra patienter och kunder

Först och främst hoppas vi att alla våra kunder och personal är vid god hälsa.

Som Ni nog vet, har vi tvingats stänga Vintersol tills vidare, på grund av den globala pandemin av COVID19.

Tyvärr har vi fortfarande inte ett öppningsdatum. Även om det nuvarande antalet infektioner är relativt lågt på Teneriffa, så är det spanska fastlandet och de flesta europeiska länder drabbade av en ny våg av infektioner och vi har inga tydliga indikationer på när de flesta av våra patienter kommer att kunna resa till Vintersol för deras rehabilitering.

På grund av den nuvarande osäkerheten ger vi inte ut prisförslag eller tar bokningar för nya vistelser eller behandlingar. För patienter som kommer med organiserad rehabilitering utomlands - klimatvård (Sverige och Norge) - ber vi dom ta direktkontakt med sina regioner för information och ansökningar.

Vi ser fram emot att kunna återuppta den vanliga verksamheten och välkomna Er snart. Fram tills dess ber vi alla våra patienter att vänta på ny information. Vi kommer att uppdatera vår webbsida när vi har nyheter i detta avseende. För brådskande förfrågningar kan man kontakta oss via våran Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. (begränsad tillgänglighet).

 

 

Vintersol / Humlegarden SL

 

Läs mer

Vintersol och Coronavirus

Vintersol och Coronavirus

Viktig Informasjon

Fra i morgen, 18. mars, er Vintersol stengt på grunn av Coronavirus pandemi.

Hvis kontakt er nødvendig, bruk Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.. Telefonen vil ikke bli bemannet.

Vi vil oppdatere nettstedet / sosiale medier når vi vet mer om gjenåpning.

Läs mer

+34 922 777 900
+34 922 797 250
Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Calle Nórdica 1
38650 Los Cristianos
Tenerife, España

Vår Partner